За нас

Предлагаме класически и дървени играчки на едро и дребно, ученически раници и канцеларски стоки с високо качество. Книжарници Елфите са магазини за детски книги и играчки, магазини за раници и ученически стоки.

Първата ни книжарница е отворена през 1995 г., а малко след това фирмата развива дейността си с търговия на едро и дребно с канцеларски материали с фирмен щанд на книжна борса София Прес.

Със стартирането на нашия онлайн магазин https://detski-igrachki.com/ през 2007 година асортимента се увеличава и концепцията повече се доближава до подаръчен магазин с книги и играчки. Предпочитаме играчки, които не са на масовия пазар, класически дървени играчки, винтидж подаръци и ретро игри. Имаме собствена философия, концентрирана върху качествени и наистина стойностни продукти.

В момента ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД е официален представител за България на най-продаваните ученически раници в Чешката република – TOPGAL, на английските компании Keycraft, House of Marbles, Robert Frederick, унгарската MARBUSHKA, белгийската Egmont toys, а най-новото попълнение в нашето портфолио е гръцкия бранд SVOORA. Фирмата е дистрибутор и на Karactermania (Испания). При нас ще откриете и мърчандайз Harry Potter, Sonic, Star Wars, Stranger Things, Marvel, Charlie and the Chocolate Factory, NASA, Disney, DC-Comics и др.

От 2022 г. функционира и новият ни онлайн магазин, където ще намерите всички продукти на марката Topgal https://topgal.bg/

Ако сте търговец и желаете да бъдете наш партньор, може да ни пишете на email: vmd.office@gmail.com