Продуктът е успешно добавен в количката
157,90 лв.

Ученически раница за първи клас модел ELLY 24014

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ELLY 24014

Лека ученическа раница за 1 до 4 клас модел ELLY 24014. Яркият сафари принт е подходящ за момчета и момичета с ръст над 115 см. Раницата е с две големи отделения, голям джоб отпред и тежи само 0.900 гр. Анатомично оформен гръб от формована пяна и широки ергономични презрамки, които се регулират в долната и в горната част на гърба. Каишката за пристягане на гърдите ще разпредели по-добре тежестта на гърба и раницата няма да се смъква. Висящите краища на презрамките се фиксират в долната част с магнити.

Отделението към гърба е по-голямо, подходящо за по-големите учебници. Предното е по-тясно и разполага с мрежест джоб с цип за дребни вещи. Етикетът над мрежестия джоб може да бъде надписан с името на детето. В предния джоб може да поставите несесер и кутия за обяд. Има и удобен карабинер за ключове. Шише и сгъваем чадър може да поставите в двата джоба отстрани на раницата, а ремъците отстрани служат за закачване на торба за физкултура или други аксесоари. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира идеално.

Раницата има множество рефлекторни елементи, които повишават видимостта през по-тъмната част на деня. Раниците от колекция 2024 разполагат с допълнителна опция за закачване на колан за кръста TOP 24022 (предлага се отделно) за допълнително фиксиране и в долната част. Раницата е с водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително здраво и подсилено, изработено от специален материал TOPDURA, а пластмасовите крачета, предотвратяват допълнително износването му. Има малки дръжки за носене на раницата в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

  • Размери: 41 х 21 х 30 см
  • Тегло: 0,90 кг
  • Товароносимост: 7,00 кг
  • Обем: 23 л
  • EAN 8592571017959
Базова цена:157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче, момче
възраст
6-12 год