Продуктът е успешно добавен в количката
155,00 лв.

Ученическа раница Topgal модел ENDY 22013

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 22013

Ученическата раница на Topgal модел ENDY е подходяща за деца от 1 до 3 клас или ръст около 120 см. Раницата е супер лека с две отделения и голям преден джоб, с атрактивен дизайн и няколко сменящи се картинки на лицевия панел. Раницата е с анатомично оформен гръб от пресована пяна, подплатени анатомично оформени презрамки, които можете да регулирате както в долната, така и в горната част на раницата. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите гарантира, че презрамките няма да се свличат и пързалят дори и при по-дребни деца с по-тясно гръбче.

Отделението към гърба е по-широко от предното. То е по-тясно и разполага с практичен мрежест джоб с цип. Етикетът над мрежестия джоб служи за надписване на името, което ще помогне дори ако в класа има две еднакви раници. Несесер PENN 22013 (предлага се отделно) със същия дизайн и кутия за храна можете да поставите в предния дълбок джоб, където ще намерите и подвижен карабинер за ключове.

Бутилката за напитки може да поставите в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира точно. Раницата е оборудвана с множество светлоотразителни елементи, които особено ще оцените през зимата. Раницата е с дъждоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода.

Дъното е изключително издържливо, изработено от специален материал TOPDURA и има пластмасови крачета, които допълнително допринасят за изолиране на влага и мърсотия. Има допълнителни дръжки за носене на раница в ръка и за закачване. Скрити магнити ще държат висящите краища на презрамките, а допълнителни ремъци отстрани ще послужат за закачване на спортна торба или други аксесоари.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 39 х 19 х 28 см

Тегло: 0,90 кг

Товароносимост: 7,00 кг

Обем: 21 л

EAN 8592571014903

Базова цена:155,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момче
възраст
6-12 год