Продуктът е успешно добавен в количката
145,90 лв.

Ученическа раница с две отделения модел KIMI 24010

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: KIMI 24010

Ученическа раница с две отделения за момичета от 2 до 5-6 клас. Mоделът Kimi е с височина 43 см. и е подходящ за деца с ръст около 125 см.

Масивен, анатомично оформен гръб с лека алуминиева рамка, която държи конструкцията на раницата в правилната S-образна форма. Шината е с тегло само 0,06 кг. и е препоръчително да не се вади. Презрамките на раницата също са меки, ергономично оформени, регулират се както в горната, така и в долната част на гърба. Каишката за пристягане на гърдите също се регулира, както на височина, така и на ширина, за да пасне възможно най-точно на физиката на детето. Висящите краища може да фиксирате посредством вградените в тях магнити.

Двете отделения са доста широки, в предното ще намерите етикет за надписване на името и мрежест джоб с цип за дребни вещи. Допълнителният джоб на лицевата страна на раницата е подходящ за съхранение на несесер или кутия за храна. В него ще намерите и подвижен карабинер за закачване на ключове. Шише с вода може да поставите в страничния джоб, а от другата страна на раницата има ремъци за закачване на спортна торба например.

Множество светлоотразителни елементи от всички страни, допълнително подсилено дъно с вложка от здрав, изолиращ материал - TOPDURA и пластмасови крачета, които предпазват от износване.

Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,02 кг

Размери: 43 х 21 х 30 см

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост: 7,00 кг

Обем: 26 л

EAN 8592571017683

Базова цена:145,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче
възраст
6-12 год, 12-99 год