Продуктът е успешно добавен в количката
157,90 лв.

Ученическа раница с 3 отделения COCO 23038

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: COCO 23038

Ученическа раница с 3 отделения за момичета с ръст от 115 см в първи до пети клас. Раницата е с пъстри флорални мотиви и декоративна висулка с формата на сърце. Трите отделения позволяват максимално добра организация на ученическите пособия. Препоръчваме да поставите най-тежките учебници и тетрадки в най-широкия джоб. Предното отделение е малко по-тясно и има малък мрежест джоб с цип, карабинер за ключове и табелка за надписване на името. Най-малкото отделение, отпред служи например за несесер или кутия за закуски. Бутилка за вода може да поставите в страничните джобове, например нашата ZIVA.

Гърбът на раницата е изключително комфортен, масивен, с анатомична форма, която пасва на формата на гърба на детето. Лека алуминиева шина, вградена в гърба държи структурата на раницата в правилната форма. Тя е с незначително тегло и не е препоръчително да се вади. Презрамките също са меки, подплатени и снабдени с каишка за фиксиране на гърдите. Могат да бъдат затегнати както отгоре, така и отдолу, а висящите краища се фиксират лесно с помощта на магнити. Двойното регулиране на презрамките позволява раницата да се адаптира максимално точно към физиката на детето.

Множество рефлекторни елементи от всички страни и покритие против дъжд. Дъното е подсилено с устойчив, непропусклив материал - TOPDURA и има допълнителни крачета, които предпазват от износване. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,08 кг

Размери (В x Д x Д) 40 x 21 x 27 см

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7.00 кг

Обем 23л

EAN 8592571017539

Базова цена:157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче
възраст
6-12 год