Продуктът е успешно добавен в количката
17,00 лв.

TOPGAL Калъф за телефон TOP 162

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: TOP 162

Подплатен калъф за мобилен телефон, който благодарение на каишката на гърба и велкро лепенката, можете да прикрепите към всяка презрамка на раница Topgal.  Джобът е предназначен за носене на мобилен телефон, но какво ще поставите в него, зависи от вас.Вътрешната част е облицована с микро-плюш, който предпазва поставения телефон от надраскване. Микро плюшът, в комбинация с използвания неопренов материал, формира идеална защита на телефона срещу механични повреди и дори срещу ниски температури. Освен това в предната част на калъфа има по-малък, отделен джоб, който е идеален за кредитна карта, дребни монети и банкноти.

Смартфон с максимални размери 151 х 72 х 8 мм може да се постави в калъфа TOP 162 - с тези препоръчителни размери на телефона (включително с протектори), джобът може да се затвори лесно без да повреди или надраска поставения телефон. Калъфа не е подходящ за телефони с по-големи размери - тестван е с телефон Samsung Note 10.

Тегло 0,08 кг

Размери (вxxxд) 16 x 2 x 8 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раницис оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар.Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.

Базова цена:17,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче, момче
възраст
6-12 год, 12-99 год