Продуктът е успешно добавен в количката
29,90 лв.

The Map Детски атлас за оцветяване

  • Марка: Buster Books
  • Кат. номер: 402969

Децата могат да оцветят пътя си по света с тази гигантска книжка за оцветяване. Впечатляващите карти в атласа са изпълнени с факти, забележителности, животни, артефакти, а местата за оцветяване са придружени от интересна информация.
Атласа съдържа ярки и блестящи пейзажи, карти за оцветяване и раздел с държавните флагове.

Размери: 40 х 29 см

Натали Хюз е илюстратор и дизайнер на свободна практика, специализирала в детски книги и поздравителни картички. След като придобива специалност „Илюстрация и анимация“, Хюз продължава да работи като вътрешен графичен дизайнер на детски издания и на свободна практика за множество международни клиенти. Хюз обича да създава цветни, причудливи дизайни, вдъхновени от същества, растения, шарки и хора. Нейната страст е илюстрирането на карти.

Buster Books е дъщерна фирма на Michael O’Mara Books, които публикуват първата детска научно-фантастична книга на известния космически учен д-р Маги Аделин-Покьок (MBE).

През юли 1985 г. Michael O’Mara Books публикува първата си книга. По това време единствените двамата служители на фирмата са г-н и госпожа О'Мара, а офисите са спалнята за гости на тяхната къща в Клафам - буквално бизнес с мама и татко.
Сега, след тридесет години работа и списък от хиляда заглавия, тя все още е семейна фирма, произвеждаща сто и петдесет нови книги годишно. Успехът като независим издател в свят, доминиран от огромни, многонационални конгломерати, не е лесен, но е забавно.

Базова цена:29,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче, момче
възраст
6-12 год, 3-6 год