Продуктът е успешно добавен в количката
72,00 лв.

Svoora кукла Ани с преносима къща с обзавеждане

  • Марка: SVOORA
  • Кат. номер: 05002

Мека парцалена кукла с преносима къща с обзавеждане от колекцията "My Lovely Home" на Svoora toys. Портативната модулна къща е оригинална концепция и предлага множество трасформации, за да създадете своя собствена къща мечта!

Къщата за кукли се отваря, а вътре ще намерите 5 картонени блока с различна щампа на всяка страна, които представляват различни варианти на обзавеждане. Легло, гардероб, кухня или вана - толкова много възможности за игра. Могат да бъдат създадени много различни помещения в къщата на парцалената кукла, а малката ви госпожица да открие у себе си неподозирани заложби, на интериорен дизайнер например.

И след като приключите с играта, всички блокчета могат да бъдат удобно съхранявани в къщата, заедно с куклата. Вратата се затворя лесно с помощта на магнит, а платнената дръжка прави къщата за кукли лесно преносима, така че играта да бъде възможна навсякъде.

Включената кукла Ани е с височина 20 см, с бродирани черти на лицето, дълга, руса, вълниста коса, розово кадифено боди и тъмнозелена кадифена рокля, която може да се сваля.

Страхотна ролева игра, която развива креативността и въображението.

Комплекта е изработен от безопасни материали - основно картон - така че да е достъпен за деца на по-малка възраст.

Размери на куклата: 20 х 4 см

Размери на къщата в затворен вариант: 20 × 25 × 9 cm

Възраст: 3 + год.

EAN 5208006050028

Базова цена:72,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче
възраст
6-12 год, 3-6 год