Продуктът е успешно добавен в количката
157,90 лв.

Раница за училище Topgal с два ципа NIKI 22022

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: NIKI 22022

Раница за училище Topgal с два ципа, подходяща за момчета от 2 до 6 клас. Моделът NIKI е с голям обем и разполага с две големи отделения и два предни джоба. Големият обем и размера на раницата, предполагат да се ползва от деца с височина около 125-130 см. В предното отделение има скрит мрежест джоб с цип и етикет за надписване на името. Двата практични по-малки джоба на лицевата страна на раницата служат за съхранение на несесер (предлага се отделно - PENN 22022), кутия за храна или други дребни вещи, които трябва да имате под ръка. В горния джоб има също карабинер за ключове, който се сваля. От двете страни на раницата има мрежести джобове за бутилка. По-висока бутилка може да поставите в левия страничен джоб, който е снабден с допълнителна катарама за фиксиране в горната част. Характерните за марката ремъци за закачване на торбичка за физкултура ще намерите от двете страни на раницата.

Подплатен, анатомично оформен гръб с лека алуминиева рамка, която поддържа правилната му форма и прави раницата по-стабилна. Теглото на рамката е само 0,06 гр. Ергономично оформени, подплатени презрамки, които също допринасят за комфорта при голямо натоварване и предотвратяване на проблеми с гръбначния стълб. Презрамките се регулират и в горната, и в долната част на гърба, за да паснат най-точно на физиката на детето. Каишката за пристягане на гърдите служи за допълнителна фиксация на раницата, така че да разпределите равномерно тежестта и да избегнете провисване на раницата на гърба и свличане на презрамките от раменете. Краищата на презрамките се фиксират посредством магнити, така че да не висят.

Плътно, подсилено дъно от материал TOPDURA с пластмасови крачета, множество светлоотразяващи елементи и водонепропоскливи материи са част от останалите характеристики на раницата.

Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,10 кг

Размери (вxшxд) 43 x 22 x 30 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 26 л

Базова цена:157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момче
възраст
6-12 год, 12-99 год