Продуктът е успешно добавен в количката
161,90 лв.

Раница Topgal с две отделения модел CODA 22018

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: CODA 22018

Ученическата раница на Topgal, с две отделения и голям преден джоб, модел CODA е подходяща както за първокласници, така и за по-големите ученици от 5-6 клас, тъй като обема е голям, а кройката събрана, подходяща и за по-тесни рамене. Десена е изчистен и също подходящ и за по-горните класове. Двете основни отделения на раницата са големи, задното е по-тясно и подходящо за по-обемистите учебници. В предното отделение ще намерите допълнителен джоб с цип и табелка за името на детето. В големия джоб на лицевата страна можете да приберете несесер със същия дизайн - PENN 22018 (предлага се отделно) и кутия за сандвичи. В джоба има и карабинер за закачване на ключове. Джоб за бутилка ще намерите от едната страна на раницата, а от другата специални ремъци, на които може да закачите торбичката за физкултура, посредством карабинер.

Гърба на раницата е плътен с анатомична форма и лека алуминиева шина, която поддържа стабилна конструкцията и формата на гърба. Презрамките също са дебели, удобни и анатомично оформени, което осигурява комфорт при по-голямо натоварване. Регулират се отдолу и отгоре при раменете. Нагръдната каишка също се регулира като ширина и височина. Висящите краища се фиксират лесно посредством магнити.

Всички материали са водонепропускливи. Дъното на раниците с марка Топгал е подсилено с вложка от специален материал - TOPDURA и допълнително подсигурено с пластмасови крачета. Светлоотразители ще намерите от всички страни на раниците, които са необходими при по-слаба видимост.Ученическите раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност. Всички качествени характеристики и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).

Тегло 0,96 кг

Размери (вxшxд) 43 x 22 x 30 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 26 л

Базова цена:161,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момче
възраст
6-12 год, 12-99 год