Продуктът е успешно добавен в количката
145,90 лв.

Раница с две отделения Topgal модел KIMI 22021

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: KIMI 22021

Ученическа раница с две отделения модел KIMI 22021, подходяща за момчета от 2 до 5-6 клас. Размерите на раницата предполагат детето да е с ръст около 125 см. Солидно подплатен, анатомично оформен гръб с лека алуминиева рамка, вградена с цел да държи конструкцията на раницата в правилната форма. Теглото на шината е само 0,06 кг. и е препоръчително да не се вади.

Презрамките също са меки и ергономично оформени, регулират се както в горната, така и в долната част на гърба. Каишката за пристягане на гърдите също се регулира, както на височина, така и на ширина, за да пасне възможно най-точно на физиката на детето. Висящите краища на презрамките може да фиксирате посредством вградените в тях магнити. Двете отделения са доста широки, в предното ще намерите етикет за надписване на името и мрежест джоб с цип за дребни вещи.

Допълнителният джоб на лицевата страна на раницата е подходящ за съхранение на несесер (PENN 22021) или кутия за храна. В него ще намерите и подвижен карабинер за закачване на ключове. Бутилка за напитки може да поставите в страничния джоб, а от другата страна на раницата има ремъци за закачване на спортна торба например.

Множество светлоотразителни елементи от всички страни, допълнително подсилено дъно с вложка от здрав, изолиращ материал - TOPDURA и пластмасови крачета, които предпазват от износване.

Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,02 кг

Размери: 43 х 21 х 30 см

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост: 7,00 кг

Обем: 26 л

EAN 8592571014989

Базова цена:145,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момче
възраст
6-12 год