Продуктът е успешно добавен в количката
59,90 лв.

Приказна магнитна книга My SvooryTales „До звездите и отвъд“

  • Марка: SVOORA
  • Кат. номер: 02002

Магнитна книга за приказки My SvooryTales е творческа игра за създаване на истории. Направи си сам приказка е уникална концепция, оформена като книга, която се състои от 3 страници, съответстващи на структурата на разказа в 3 действия. Магнитни жетони с различни изображения се избират на случаен принцип и се поставят на тези 3 страници. Въз основа на изобразените елементи се създават различни видове сюжети и истории с безброй алтернативни версии. Възможностите са наистина безкрайни. Завършващ компонент на играта е възможността да скицирате, опишете или нарисувате с помощта на изтриваемия маркер вашата авторска приказка. Това е изключително важен детайл, който позволява по-задълбочен анализ, предпоставка за все по-увлекателни и забавни сюжети и прецизиране на художествения процес.

Изключително оригинална, креативна игра, изработена от безопасни материали със съвременен привкус.

Комплекта съдържа 1 книга с 3 страници, 2 памучни торбички, 16 магнитни жетона с приказни герои, 32 магнитни жетона с предмети, 4 магнитни двустранни жетона с място на действието, 1 изтриваем маркер и ръководство на български език.

Играта е подходяща за деца на възраст над 3 години и е перфектен инструмент както за родители, така и за преподаватели и терапевти.

Възраст: 3 до 99 г.

Размери: 23,5 х 17,5 х 5 см.

EAN 5208006020021

Базова цена:59,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче, момче
възраст
6-12 год, 12-99 год, 3-6 год