Me&Mine

Играчките от вчера, завинаги! Играчките от вашите родители или баби и дядовци, защото играта няма срок на годност или пол. Без батерии и без инструкции. Хайде да играем! Me&Mine е марка, създадена от две жени, Изабел и Олга. Бранда е роден с намерението да предлага продукти, с които е възможно да се укрепят връзките между деца и възрастни, а традиционните играчки напълно отговарят на това условие. Играчки и вечни игри, като тези, които са играли членовете на нашето семейство, които сме играли ние и които децата ни играят сега.

Тези играчки въплащават ценности, които с гордост показваме и предаваме:
уважение към устойчивото производство, традиционните занаяти и ръчната изработка, естествените материали и красотата на простотата.

Дървесината и хартията, които използва марката, са FSC сертифицирани, което гарантира устойчив добив. Всички опаковки са направени от рециклирани и рециклируеми материали.

Играчките нямат пол - те не са играчки за момчета или момичета, те са играчки за игра.

Цялото производство на компанията се извършва в провинция Барселона (Испания). Производството на местно ниво позволява минимизиране на въглеродния отпечатък и насърчава по-справедливо разпределение на икономиката.

Продуктите на марката не изискват батерии или друг вид електронен механизъм, те стимулират спонтанна, манипулативна и социална игра на открито.

Всички играчки отговарят на разпоредбите, определени от Европейския съюз за безопасност на играчките, както по отношение на химически, механични, така и на физически части.

Всички използвани бои имат акредитация ECOLABEL.

Марката не използва на пластмаса в опаковките.

Подреди по