Marbushka

Настолните игри Marbushka - създадени и подхранвани от семейната страст към игрите
Фантастични илюстрации, прекрасен дизайн...и резултатът са игри, които са истинска наслада за окото, забавляват и остават ценни за поколенията.

„Времената се промениха, откакто стартирахме Marbushka, но нашата отдаденост към игрите и съвършенството не се е променила ни най-малко. Някога малка занаятчийска работилница, ние бързо се превърнахме в компания със собствено производство и дизайн, където създаваме висококачествени игри. Ние влагаме най-доброто от нашите знания и умения, за да гарантираме, че всяка игра, която напуска семейната ни работилница е перфектна.“ - Beatrix Bohony


Философията на Marbushka е оригиналност, искреност и забавление. Целта е нов смисъл на детските игри и създаването на нов свят, в който децата и техните родители могат да се забавляват заедно. Всяка игра се играе безброй пъти преди и след пускането и на пазара, това е един вид тест за това кога става скучно и какво трябва да се промени в нея.
Трайно качество и висока стойност могат да се постигнат само чрез използването на естествени материали и най-добрата възможна изработка. Игри, които ще останат съкровища за много поколения, не само заради външния си вид, но и заради своята същност и дух.
Всички игри Marbushka се правят на ръка от естествени материали в Унгария, а използваните дърво и хартия са 90% рециклирани и сертифицирани от FSC и PEFC, което гарантира, че горите се изрязват в съответствие със стандартите, презалесяват се и се поддържат отговорно. Използват се естествени бои за оцветяване и защита на дървените части. Ръчно изработени продукти и по-малко въздействие върху околната среда.

Подреди по
Филтри
Марки
пол
възраст
Цена