Продуктът е успешно добавен в количката
84,00 лв.

Marbushka настолна игра Оранжерия

  • Марка: Marbushka
  • Кат. номер: MAR04

Производството на всички игри Marbushka се извършва на ръка от естествени и рециклирани продукти с минимално въздействие върху околната среда.

В страната на нощните феи, където слънцето никога не свети, растенията растат в оранжерията. Светулките се грижат за тях и осигуряват достатъчно светлина, за да растат. Green Giggle, палавата котка, обича да ги гони по поляната. Нощните феи трябва да спасят обърканите малки буболечки и да ги върнат обратно в оранжерията, пренасяйки ги в техните фенери, надявайки се, че котарака няма да създава проблеми по време на пътуването.

Беатрикс Бохони, един от създателите на настолните игри Марбушка, е графичен дизайнер и с работата си създава цял един специален, приказен свят, който се разкрива, когато отворите кутията, нещо, в което можете да се потопите, в което можете да повярвате и да бъдете част от него по време на играта.

Кооперативна игра (със състезателна версия)
Възраст: 4+
• Време : 15 минути
• Играчи: 2-4
Съдържание: 1 дъска за игра, 1 въртящо се колело, 4 нощни феи, 4 фенера, 1 котарак (Green Giggle), 1 оранжерия, 12 светулки

Правила за играта може да намерите ТУК

В екипните игри всички играят заедно и се забавляват. Играчите си сътрудничат, помагат си и играят като екип срещу играта, а не един срещу друг. Игрите за коопериране насърчават повече играта, отколкото състезанието и конкуренцията.

Базова цена:84,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче, момче