Продуктът е успешно добавен в количката
72,00 лв.

Marbushka Екипна настолна игра Буболечки

  • Марка: Marbushka
  • Кат. номер: MAR03

Игрите на Marbushka са цял един приказен свят, който се разкрива когато отворите кутията, нещо, в което можете да се потопите, в което можете да повярвате и да бъдете част от него по време на цялата игра.
Професор Бъгси обича буболечките. За да може да ги наблюдава, той иска да хване колкото се може повече от тях. Но коя буболечка би искала да влезе в кутията му? Животът е много по-добър навън! В момента буболечките са на почивка. Те се релаксират и плуват в летните си къщи. Когато забавлението свърши, за съжаление те трябва да се приберат обратно вкъщи. Пътят е опасен, защото професорът дебне по пътеката, водеща към града ... Колко буболечки ще се приберат в Бъгсвил?

Съдържание на играта: 1 игрална дъска, 1 кибритена кутия, 20 буболечки, 2 зара

Възраст: 4 + години

за 2 до 6 играчи
Продължителност 15 минути
Размер на кутия: 16x32 cm
дъска: 45х30 см
буболечки: 3,5 см

Правилата можете да намерите ТУК

Екипните игри насърчават кооперирането на играчите, отколкото състезанието и правят играта наистина забавна, приучавайки децата за работа в екип. Игрите на унгарската марка Marbushka се изработват ръчно изцяло от естествени материали с грижа за околната среда. Изключително красиви настолни игри, създадени от креативен, малък екип, вдъхновяващи се един от друг.

Базова цена:72,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче, момче