Продуктът е успешно добавен в количката
69,90 лв.

Лека ученическа раница Football

  • Марка: Fringoo
  • Кат. номер: 0234

Футболната тема продължава да бъде една от най-популярните тенденции при момчетата. Леката водоустойчива раница е идеална за активни момчета. Когато става въпрос за ежедневна поддръжка, водоустойчивият материал е идеален за съхранение на ученическите пособия сухи и чисти. Просторното основно отделение е предназначено за тетрадки, учебници, несесер, както и за други училищни пособия. Има специално подплатено отделение за лаптоп. В предната част на раницата има допълнителни три джоба за по-малки предмети. Раницата има специален джоб с изход за слушалки за улеснение и защита на телефона, два предни джоба с цип и два големи странични джоба за вода.
Всяка водоустойчива раница е оборудвана с изолиран, подплътен джоб за лаптоп, който можете да намерите в задната част на основното отделение. Меката вътрешна част може да побере до 15 " компютър, iPad и т.н.
Раниците на Fringoo са направени от леки материали и са подплатени, за да осигурят максимален комфорт на собственика си. Лесно регулируемите презрамки позволяват раницата да ви пасне перфектно.
Подсилените шевове се правят до съвършенство, като се гарантира, че детската раница може да носи тежки товари от лични вещи през деня.

Размерите и теглото на раницата я правят подходяща както за първокласници, така и за по-големи ученици.
Размери: - H: 42cm * L: 30cm * W: 15cm

Базова цена:69,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момче
възраст
6-12 год