Продуктът е успешно добавен в количката
155,00 лв.

Лека раница за училище с две отделения BAZI 24003

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: BAZI 24003

Лека раница за училище с две отделения и два допълнителни джоба отпред, модел BAZI, подходяща за най-малките момичета от 1 до 3 клас. Котешкия дизайн в розово е допълнен със сменяеми магнити с котета на лицевата част. Всички учебници и помагала може да подредите в двете големи отделения на раницата, а двата допълнителни джоба може да ползвате за кутия за храна, несесер PENN 24003 (предлага се отделно) или други дребни вещи. В единия джоб има подвижен карабинер за закачване на ключове. Задното отделение е по-широко и в него се поставят най-големите учебници. Предното е по-тясно и в него има допълнителен мрежест джоб с цип и табелка за името на ученика.

Ергономичен твърд гръб, изработен от пресована пяна. Презрамките са меки, анатомично оформени, снабдени с каишка за фиксиране на гърдите. Презрамките могат да се регулират отгоре и отдолу, както и нагръдната каишка се регулира на височина и на ширина, което гарантира, че раницата няма да се плъзга надолу и да виси дори ако детето е с по-тесни рамене. Висящите краища се прибират лесно с помощта на магнити. От двете страни на раницата има джобове за бутилка или сгънат чадър.

Светлоотразителните елементи са навсякъде и служат за по-голяма безопасност и видимост на пътя. Раницата е с допълнителни гайки за колан за пристягане на кръста (предлага е отделно) и плътно, непропускливо дъно от материал TOPDURA. Всички материали са импрегнирани срещу пропускане на влага. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 0,90 кг

Размери: 39 x 19 x 29 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 20 л

EAN 8592571017928

Базова цена:155,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче
възраст
6-12 год