Продуктът е успешно добавен в количката
24,90 лв.

Ластик за скачане

  • Марка: Me&Mine
  • Кат. номер: GOMPAST

Играта на ластик е от онези класически детски игри, които определят концепцията за „детска улична култура“. Общуването, социализацията, ученето, упражненията на открито и, разбира се, забавлението придават значение на тази концепция. Със сигурност много майки днес си спомнят как са скачали на ластик в училищния двор, в парка или у дома с помощта на няколко стола в дъждовните дни.

Комплекта на Me&Mine включва 5 метра ластик във флуоресцентен цвят (жълто, розово или оранжево), платнена торбичка за съхранение и книжка с инструкции в подаръчна кутия.

Игровите песнички в различните краища на света са различни, но общите правила остават много прости: двама души държат ластика около краката си, разделяйки ги на няколко сантиметра. Другите играчи се редуват да скачат, повтаряйки рутина, която може или не да бъде придружена от песен.

Трудността се увеличава с увеличаване на височината на ластиците: глезени, прасци, колене, кръст... Когато този, който скача, се провали, той губи своя ред и следващия продължава.

Възраст: 6-12 години.

Не е подходящ за деца под 3 години

Проектиран и ръчно изработен в Барселона
Отговаря на Европейския стандарт за безопасност на играчките EN71.

Базова цена:24,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момиче, момче
възраст
6-12 год, 12-99 год