Класически дървени играчки - пътуване назад във времето с книжарница Елфите

16 януари 2023
Класически дървени играчки - пътуване назад във времето с книжарница Елфите

Добрите „старомодни“ играчки винаги ще имат място в сърцето и дома на всеки. Децата обичат да си играят с прости играчки, а възрастните обичат носталгичните пътешествия, прелиствайки отдавна забравени спомени и създавайки още по-скъпи по пътя.
Предоставяйки на децата традиционни играчки за отворена игра, предназначени да им помогнат да мислят сами, ще провокира творческите им заложби и ще поощри тяхната креативност. Качествените класически и дървени играчки, игри и пъзели, които ще издържат изпитанието на времето не се нуждаят от батерии и можете да сте сигурни, че не допринасяте за глобалното замърсяване на планетата и тоновете опасна пластмаса, попадащи ежедневно в околната среда. Традиционните дървени играчки са носители на традиционните ценности на едно поотминало време на „старата школа“, но наред с това са база на широко популярни методи за възпитание и ранно детско развитие като Монтесори и Валдорф.
Ние, в книжарници Елфите изследваме пазара на класическите и дървени играчки от около 20 години и великолепната ни селекция непрекъснато расте. В търсене на най-доброто за нашите деца се концентрираме върху стойностни и наистина забавни играчки с ретро дух и оригинална визия. Фантастичната ни гама от дървени играчки включва образователни, иновативни игри с награди от различни изложения, които ще пленят въображението както на деца, така и на възрастни. Играчки, които насърчават децата да учат чрез собствената си въображаема игра.
Класически играчки като пумпали, калейдоскопи, стъклени топчета, дървени играчки и креативни комплекти за любознателни момичета и момчета - всички тези играчки в ретро стил и винтидж опаковка са невероятни подаръци за деца. Семейно пътуване или събиране, рожден ден, Коледа или Великден – не пропускайте повод да направите малък (или пък голям) подарък, за да ги зарадвате. Няма нищо по-романтично от това да подарите на дете класическа играчка, която и вие сте имали или сте мечтали да имате, когато сте били дете.
Ние се стремим да предоставим прекрасна селекция от уникални играчки и игри от цял свят, за да вдъхновим малчуганите и да събудим въображението им, като същевременно връщаме вас и тях в отдавна забравено време. Стремим се да предоставяме качествени „старомодни“, носталгични играчки и игри, подбирайки нашите прекрасни и причудливи марки. Събрали сме широка гама от уникални, класически играчки и игри, дървени играчки, образователни играчки, творчески комплекти, ролеви игри, колекционерски тенекиени играчки и много други. Нашият магазин гарантирано ще ви накара да се усмихнете!
Кажете ни коя е вашата любима играчка от детството и ние ще ви дадем специален код, който можете да осребрите онлайн или в нашите магазини. Това ще бъде като да предавате любимата си играчка през поколенията :)


Приоритетите на Netflix за 2024 г.: 2 сезон на Wednesday и 5 сезон на Stranger Things. Популярните мърчове и стайлинга на Уенздей Адамс. Гмуркаме се дълбоко в призрачния свят на Nevermore

прочети още

Как работи пумпала, от къде произлиза и как го наричат по света? Пумпал - играчка с прост дизайн и сложен като физика, традиционна играчка, част от религиозни игри, STEM играчка, международни състезания с пумпали и Международен ден на пумпала. Какви видове пумпали има?

прочети още

Полезни идеи и насоки за избор на сезонен подарък, дребни подаръчета за Великден, подходящи подаръци за момчета и момичета до 30 лв. Нашите предложения включват дървени играчки, мърч продукти, скаутски аксесоари и шпионски играчки, книги, игри и много други за всяка възраст.

прочети още

Пътят на популярната играчка йо-йо през вековете като игра за умения, антистрес играчка или част от научен проект на НАСА е дълъг и изключително интересен. Историята и произхода са трудни за определяне, но статута на детската играчка като класическа и нейната изключителност са неоспорими.

прочети още

Детските играчки по света през вековете. Играчките разбира се се променят през вековете. От дървените кончета, пумпала и топката до конструкторите Lego и куклите Барби. Кога изобретяват калейдоскопа и пластилина? Как е изглеждал кукления театър? За индустриалната революция и масовото производство на детски играчки ще научите тук.

прочети още

Дървените играчки предлагат толкова много възможности за игра в един продукт. Те са здрави и се съхраняват с години, могат да се предават между братя и сестри, дори през поколения. Това наистина спестява пари! Дървените играчки са забавни, носители са на непреходни ценности и дават невероятно много варианти и възможности за креативна игра и ранно детско развитие.

прочети още