Идеи за великденски подаръци за деца

22 март 2023
Идеи за великденски подаръци за деца

Пролетта дойде, пеят птички, цъфтят цветя и тревички, а освен хубавото време и Великден е точно зад ъгъла. Така чаканите слънчеви и топли дни идват, а с тях и времето за игри навън. Великденските празници предполагат събиране на семейството, кратки пътувания и...великденски подаръци. Традиционен избор са шоколадовите яйца и зайчета, но ако искате да сте по-креативни и да зарадвате децата с нещо малко, интересно и забавно вижте нашите предложения.


Дребни дървени играчки като пумпали и свирки например, тематични или сезонни книги и игри, подходящи комплекти за творчески занимания... възможностите са безкрайни!
Повечето ни предложения попадат в категорията „подарък за деца под 30 лв.“, има дори предложения за дребни играчки под 10 лв. Независимо дали търсите нещо за малко дете или тийнейджър, ще имате подходяща база, ако се придържате към нашите съвети и предложения.
Може да се съобразите с интересите и вкусовете на вашите деца, но дори и да не сте наясно с предпочитанията на детето, за което ще избирате подарък, винаги може да заложите на нещо интересно, дребно, но ефектно опаковано в малка текстилна или хартиена торбичка. Така всяка дрънкулка ще изглежда като истинско съкровище.


Селекция от дървени играчки, ролеви игри, забавни, фънки дрънкулки, оригинални чантички, мърч аксесоари, забавни джаджи, различни игри в джобен формат, подходящи за път или такива за игра навън – всичко, което децата ще харесат и ще ги накара да се усмихват е добър избор!
Комплекти с градинарски принадлежности, хвърчила, активни игри са универсални подаръци, подходящи както за момичета, така и за момчета. Интересно предложение са дървените летни ски.


Когато избирате подарък за момиче
Добра идея е да заложите на подходящи за сезона игри като въже за скачане, ластик за скачане или гимнастическа лента например. Чантичка или малко портмоне е универсално предложение, на което може да заложите винаги, когато се чувствате неуверени в избора си. Малки плюшени играчки или рошави висулки за чанта също ще се харесат на всяка девойка. Дървени мъниста за нанизване или музикална кутия за бижута също попадат в графа "иделаният подарък за момиче". Оригинално предложение са пръстенчета или гривни, които си сменят цвета според настроението.


Когато избирате подарък за момче
Традиционно най-популярните теми за момчета са динозаври, пирати и автомобили. Дребни шпионски играчки, игри със стъклени топчета или подходящи за сезона самолети за сглобяване са великолепни идеи за подарък за момче. Няма да сбъркате ако заложите също на функционален аксесоар за скаути и планинари, мини конструктор с отвертка .... или пък любимата игра тетрис с разкошен дизайн, изглеждаща като шоколад.
И ако все още смятате, че Великден трябва да е изцяло за яйца и козунаци, помислете отново!


Приоритетите на Netflix за 2024 г.: 2 сезон на Wednesday и 5 сезон на Stranger Things. Популярните мърчове и стайлинга на Уенздей Адамс. Гмуркаме се дълбоко в призрачния свят на Nevermore

прочети още

Как работи пумпала, от къде произлиза и как го наричат по света? Пумпал - играчка с прост дизайн и сложен като физика, традиционна играчка, част от религиозни игри, STEM играчка, международни състезания с пумпали и Международен ден на пумпала. Какви видове пумпали има?

прочети още

Пътят на популярната играчка йо-йо през вековете като игра за умения, антистрес играчка или част от научен проект на НАСА е дълъг и изключително интересен. Историята и произхода са трудни за определяне, но статута на детската играчка като класическа и нейната изключителност са неоспорими.

прочети още

Детските играчки по света през вековете. Играчките разбира се се променят през вековете. От дървените кончета, пумпала и топката до конструкторите Lego и куклите Барби. Кога изобретяват калейдоскопа и пластилина? Как е изглеждал кукления театър? За индустриалната революция и масовото производство на детски играчки ще научите тук.

прочети още

Дървените играчки предлагат толкова много възможности за игра в един продукт. Те са здрави и се съхраняват с години, могат да се предават между братя и сестри, дори през поколения. Това наистина спестява пари! Дървените играчки са забавни, носители са на непреходни ценности и дават невероятно много варианти и възможности за креативна игра и ранно детско развитие.

прочети още

Ние, в книжарници Елфите изследваме пазара на класическите и дървени играчки от около 20 години и великолепната ни селекция непрекъснато расте. В търсене на най-доброто за нашите деца се концентрираме върху стойностни и наистина забавни играчки с ретро дух и оригинална визия. Фантастичната ни гама от дървени играчки включва образователни, иновативни игри с награди от различни изложения, които ще пленят въображението както на деца, така и на възрастни. Играчки, които насърчават децата да учат чрез собствената си въображаема игра.

прочети още