Продуктът е успешно добавен в количката
161,90 лв.

Голяма раница Topgal ROTH 22034

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ROTH 22034

Голяма раница Topgal за тийнейджъри и студенти или за свободното време (всички с ръст над 150 см). Раницата е с две основни отделения и два допълнителни джоба на лицевата страна. Отделението към гърба е допълнително подплатено и пригодено за носене на лаптоп до 15,4 инча и друг по-малък подплатен джоб, например за телефон или power bank. В предното по-тясно отделение има малък мрежест джоб с цип и дълъг ластик с карабинер за ключове.

Анатомично оформен гръб с вградена алуминиева шина за допълнителна стабилност на конструкцията и запазване на S - образната форма, както и каишка за пристягане на гърдите, за допълнителна фиксация, която допринася за правилното разпределение на тежестта и не позволява плъзгане и свличане. Презрамките са също подплатени, широки и меки. Презрамките, както и каишката за гърдите се регулират, така че раницата да израства според нуждите на детето.

Портфейл, несесер и други важни малки неща може да поставите в двата големи джоба отпред, както и кутия с лека закуска например. Раницата модел ROTH има два странични джоба, единият мрежест за вода с допълнителна каишка за фиксация на голяма бутилка, другият с цип.

Светлоотразителни елементи има отпред и на презрамките. Водоустойчиво покритие, което предпазва от дъжда. Дъното на чантата е непропускливо и изработено от специален материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин). Всички материали са допълнително обработени/импрегнирани, за да не пропускат вода.  

Материал: 100% полиестер  

Капацитет 9 кг.

Обем: 27 литра

Размери: 44 x 21 x 30 cm

Базова цена:161,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
пол
момче
възраст
6-12 год, 12-99 год