Barbo Toys

С корени в скандинавските ценности за учене чрез игра Barbo Toys създава концепции и продукти, които са в центъра на идеала за прекрасно детство, където основните вярвания са: автономност на играта, свобода на индивида и развитие на здрави, топли и любящи взаимоотношения с връстници и възрастни, пораствайки и осъзнавайки себе си. Иновативни игри и играчки, предоставящи нови и уникални изживявания, но отдадени на мисията за насърчаване на смислена игра чрез създаване на динамични учебни преживявания за деца и техните родители.

Barbo Toys (Дания) създават фантастични лицензирани продукти на популярни герои като Мумините, Прасчо, Алфонс Оберг и героите Пипи и Емил от красивите истории на Астрид Линдгрен. Серията Barbo Toys Classic е с фокус върху качествени, образователни игри и красиви, образователни дървени играчки.

Играта е работа на децата. За да им помогне компанията разработва BARBO TOYS LEARNING CIRCLE - на който се основават всички нейни продукти. Учебният кръг съдържа 8 умения като познаване на природата, език, математика, музика, усещане за тялото и др. Когато детето усвои всички тези умения, то е добре подготвено за училище. Някои продукти включват всички умения на Learning Circle, докато други се фокусират върху конкретно умение.

Подреди по